Gppaok Regural Member
Αριθμός μηνυμάτων : 57 Reputation : 2 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2012 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
| Θέμα: Admin req by paok :) Δευ Ιουν 25, 2012 2:58 am | |
| Γειά σε όλη τη παρέα του Greek-undead .Με λένε Χρίστο (ναι με Ι έτσι με βαπτήσαν χριστιανό ) είμαι του 1994 δηλαδή 17 .Έχω σύνδεση Hol 24 mbps , τo steam id : STEAM_0:1:43297848 παίζω κάθε μέρα όλη μέρα : )! Ζω στην θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον εύοσμο . Εν ώρα game έχω το όνομα Gp*paok^_^ .Έχει ένα μήνα που παίζω στο server έχω μέτριες γνώσεις άπο amx , αλλα όλα τα βασικά τα γνωρίζω σε σχέση με kick , ban , slap/slay , vote kai map change. Θέλω να γίνω admin στο server για να βοηθήσω στο καλύτερο gaming , ταυτόχρονα θέλω να ασχοληθώ και με το forum να δραστηροποιηθώ σε κατηγορίες όπως Music και γενικά να δημιουργήσω ένα πιο πλούσιο περιεχόμενο στο forum.Αυτά απο εμένα! Ελπίζω να με επιλέξετε! All yours,' Ελπίζω τώρα να φένεται
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gppaok στις Δευ Ιουν 25, 2012 3:17 am, 1 φορά | |
|
-AssasinGr- Bot Member
Αριθμός μηνυμάτων : 12 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 05/06/2012
| Θέμα: Απ: Admin req by paok :) Δευ Ιουν 25, 2012 3:15 am | |
| Χριστό φιλε μου είσαι πολύ ευχαρίστως μέσα στους server μας και δεν εξής δημιουργήσει ποτε πρόβλημα ισα ισα είσαι το θύμα πάντα axaxa ok από εμενα ένα ΜΕΓ’ΛΟ +1 for you Good Luck! | |
|
OxYgEn Newbie Member
Αριθμός μηνυμάτων : 33 Reputation : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 05/06/2012 Ηλικία : 28
| Θέμα: Απ: Admin req by paok :) Δευ Ιουν 25, 2012 4:31 am | |
| +1 και από εμένα συμμετέχεις πολύ φόρουμ και σερβερ... και είσαι ήσυχος user | |
|